Kereső oldali párosítás:

A kereső ügyfelek kiszolgálásának klasszikus módja a kereső ügyfél oldali párosítás, mely a teljes ingatlan nyilvántartó rendszer (MIOSZ ADMIN) adatbázisát alapul veheti és gyors felmérést követően találati listába rendezi az igénynek megfelelő ingatlantalálatokat.

A kiajánlások azonnal teljesíthetőek, a keresztértékesítés lehetősége pedig automatikus és jogszerű adattovábbításra ad lehetőséget!

A kiajánlásokat a rendszer minden ingatlan esetében automatikus értesítők formájában vagy kiajánlja vagy jelzi a kereső ügyfelet rögzítő ingatlanközvetítőnek, a kínálatban megjelent új ingatlantalálatot, felhívva a figyelmet arra, hogy a kiajánlást végezze el!

Együttműködésre nyitott tagjaink örömmel fogadják az új tagok csatlakozását, hiszen a sikeres ingatlanközvetítő egyik jellemzője az ügyfelek mielőbbi gyors kiszolgálására való törekvés.

Kereső ügyfelek igényeinek kiszolgálása

Fordított párosítás:

Az ingatlan nyilvántartó BackOffice szoftverben (MIOSZ ADMIN) az üzletkötőhöz tartozó ingatlanok listája egy gombnyomásra megtekinthetőek és minden ingatlanhoz megmutatja a rendszerben rögzített potenciális kereső ügyfeleket. Ez a fordított párosítás néven ismert funkció jelzi azt, hogy az adott ingatlan hány ügyfélnek ajánlható ki.

A fordított párosítás automatikus funkció, lehetővé teszi az ingatlankínálat ügyfelekhez illesztését, kollégákkal történő kapcsolatfelvételt keresztértékesítés érdekében.

Árváltozás figyelő

Az ingatlan nyilvántartó rendszer (BackOffice) folyamatosan figyeli az ingatlanok árváltozását és jelzi a kereső ügyfeleknek, ha a korábban kiajánlott ingatlanok árai módosultak.

Automatikusan értesíti a kereső ügyfelet és a rögzítő ingatlanreferenst is, hogy az érintettek a megfelelő információk birtokában legyenek. Ez a BackOffice funkció bekapcsolja az ingatlan ármódosítása utáni új potenciális érdeklődőket az értékesítési folyamatba, ún. „automatikus ajánlatküldő” beállítás esetén pedig el is végzik a kiajánlást automatikusan.

Érdekel az ingatlan nyilvántartó rendszer, kérem a csatlakozás feltételeit

https://www.miosz.hu