Ingatlanközvetítők részére szervezett képzéseink

A részletes információkat a képzés nevére kattintva érheted el. Ha jelenleg nem fut tréning az adott témakörben, kérj tájékoztatást a legközelebbi előadásról az oldal alján lévő regisztrációra kattintva! 

INGATLANVAGYON-ÉRTÉKELŐ ÉS KÖZVETÍTŐ TANFOLYAM / OKJ 53 /

A képzés célja az ingatlanvagyon-értékelő és -közvetítő szakképesítéssel betölthető munkakörök, foglalkozások kompetenciáinak elsajátíttatása. Olyan szakemberek képzése, akik a szakképesítés elméleti és gyakorlati ismereteinek birtokában képesek önállóan ellátni az ingatlan üzemeltetésével, fenntartásával és felújításával kapcsolatos adminisztrációs, szervezési és ellenőrzési feladatokat.

Tovább

ÚJ JÖVEDELEMFORRÁS INGATLANOSOKNAK!

Mit szólnál hozzá, ha egy olyan eszköz lenne a kezedben, amellyel minden családi ház tulajdonoshoz bekopoghatsz, akik szívesen látnak, mert pénzt és megoldást viszel nekik ingatlanuk korszerűsítéséhez, és ezzel még te is szépen keresel? 

Tovább

Megbízás szerzés tréning 2020

A képzés célja, hogy megtanuld és rendszerbe foglalva használd azokat a módszereket, amelyekkel ingatlan értékesítési megbízásokat tudsz szerezni folyamatosan - anélkül, hogy “le kelljen menned kutyába”.

Tovább

Ingatlanos munkaügyi konferencia

A foglalkoztatási formák előnyeiről és hátrányairól szól az előadás, amelyeket az ingatlan irodák és munkatársaik együttműködésük során választhatnak,  valamint a hatósági ellenőrzési módokról, amelyek egy-egy ellenőrzés során felmerülnek.

Tovább

A képzések konkrét dátumai

 

Kérlek, itt jelezd, hogy milyen képzésen szeretnél részt venni: