Amennyiben marketing szemlélettel közelítjük meg az ingatlanértékesítést, óriási hangsúlyt kap az ingatlan marketing anyagának összeállítása, annak kezelése. Kiemelt hangsúlyt kell kapnia:

  • az ingatlan felmérésnek, reális piaci ár meghatározásának,
  • jó minőségű, esztétikus fotók készítésének,
  • tényközlő, figyelemfelkeltő hirdetésszöveg megírásának,
  • hirdetések menedzselésének a megfelelő hirdetési portálok, megválasztásával.

Az ingatlan nyilvántartó és kezelő szoftver (BackOffice és FrontOffice) együtt biztosítja Önnek a hatékony értékesítési marketinghez szükséges technikai hátteret, VR / 3D séták alkalmazását, vagy ezirányú szakképzési lehetőségeket!

Értékmeghatározás statisztikai modul:

Ha Ön egy gyakorlatias ingatlanközvetítő, akkor a statisztika kiemelkedően fontos kell legyen az Ön számára!

A MIOSZ ingatlanos ügyviteli rendszerében működő statisztikai modul, hasznos azoknak, akiknek egyszerű és gyors értékmeghatározásra van szükségük vagy összehasonlító adatokat szeretnének kapni, pontos értékmeghatározáshoz.

Adatbázisunkban valós eladási adatokhoz vagy korrekcióval annak kiszámításához statisztikai értékekhez juthat, a statisztikai összehasonlító ingatlanok teljes adatlapjával és fotóival.

A listák szűrhetőek, város, városrész, utca, ingatlan jellege, ingatlan mérete, pontosabb paraméter beállítások alapján is. 

Ne bízza a megérzéseire, ingatlan felvétele előtt tájékozódjon, értékmeghatározáshoz használja a statisztika menünket!

Gyors képfeltöltés:

Az internet és a vizuális élmények világában, egyre nagyobb hangsúlyt kap a fotó és videó az ingatlanok iránti érdeklődés felkeltésében, az ingatlanok bemutatásában! Ingatlan nyilvántartó rendszerünkben (Ingatlan BackOffice) jó minőségű fotókat tudsz egyetlen lépéssel feltölteni, azt pozicionálni, de akár webséta szolgáltatást is megrendelni.

Facebook megosztás:

Ha szeretné adatbázisa bármelyik ingatlanát Facebook profiljában vagy egy Ön által kezelt oldalon, esetleg egy ismerős oldalával megosztani, csak kattintson az ingatlan nyilvántartó BackOffice-ban a „Megosztás Facebook-on” gombra az ingatlan adatlapján és máris megoszthatja vagy frissítheti a posztot.

Közösségi média megosztás

Hirdetési portálok áttöltéssel:

A megjelenítendő hirdetések összeállítása és pozicionálása is időigényes feladat. Az ingatlan ügyviteli és nyilvántartó rendszerünkben (MIOSZ ADMIN) ehhez is gyors megoldásokat biztosítunk Önnek az ingatlanok szinkronizációjával.

Az azonnali áttöltések a legnépszerűbb országos ingatlanhirdetési portálokra, valamint a lattam.hu ügyfélkapus azonosító rendszer adatbázisba, rengeteg munkaórát takaríthat meg Önnek. Az ingatlanok adatait csak egyetlen helyre az ingatlan nyilvántartó rendszerbe (MIOSZ ADMIN) kell rögzítenie, mi pedig a többi hirdetési oldalra automatikusan és ellenőrizhető módon elvégezzük az áttöltést, a hirdetés megjelenítését Ön helyett.

Ha szeretne nyomdai marketing anyagot (névjegykártya, molinó, stb.) is igénybe venni az értékesítési folyamatában, keresse fel webshopunkat!

 

Érdeklődőm a MIOSZ tagság iránt!

https://www.miosz.hu