FŐOLDALCSOMAGOKGYAKORI KÉRDÉSEK

 

KIEMELT EGÉSZSÉGÜGYI SZOLGÁLTATÓ PARTNEREK - BUDAPESTEN

 

CMC Déli Klinika

A CMC Déli Klinika a Semmelweis Egyetem Akkreditált Oktató Központjaként 54 szakterületen, elismert orvos szakértőkkel, korszerű orvosi műszerekkel és személyre szabott, specializált egészségügyi szolgáltatásokkal várja a biztosítottakat az I. kerületben, kiváló megközelíthetőséggel. Szolgáltatásaik fókuszában magas szakmai színvonalú, empatikus, a Pácienseink állapotának részletes felmérésén, problémáinak megértésén alapuló komplex és gyors ellátás áll.

 
   

 

Váci Greens

Egészségközpont


A Főnix-Med Zrt. és az Affidea Diagnosztika közös üzemeltetésében az idei év tavaszán nyílt meg Budapest egyik legjobban fejlődő, a General Electricnek (GE) is otthont adó üzleti negyedében a Váci Greens Egészségközpont, amely közép-európai mércével mérve is egyedülálló. Magyarországon ez az első, olyan multiszakmás szolgáltató helyszín, ahol a járóbeteg szakellátás mellett elvégezhetők a CT és MR vizsgálatok is. Az egészségközpont egyedülálló gépparkkal rendelkezik, amely a GE legmodernebb technológiáját állítja a páciensek szolgálatába.Doktor24

Egészség-központ


A Doktor24 cégcsoport alappillére a WorCare Kft. 2006- os megalakulása óta folyamatos, organikus növekedéssel évről-évre bővítette ügyfélkörét. 2016 márciusától a Doktor24 cégcsoport az Oxivit Orvoscsoport és a Medicina B.M. Kft. megvásárlásával már több mint 1.500 vállalat, 100.000 munkavállalójának egészségügyi ellátását végzi. A cégcsoport fő profilja a foglalkozás- egészségügyi tevékenység és az ehhez kapcsolódó preventív jellegű orvosi szolgáltatások: a komplex szűrővizsgálatok, a diagnosztika és a járóbeteg szakrendelések.

A Doktor24 csoport az egyik legmodernebb irodanegyedben, a CityZen Irodaházban (Váci út 37.) közel 800 nm-en várja a pácienseket. 

Swiss Prémium

Egészségközpont

A Swiss Prémium Egészségközpontban magasan képzett és motivált, elkötelezett, angolul is beszélő szakorvosok az ismeretek és kezelési eljárások folyamatos fejlesztésével és bővítésével szolgálják pácienseink gyógyítását. Nagy hangsúlyt fektetnek a megelőzésre, a problémák alapos kivizsgálására és nyomon követésére.

 

Budai Egészség- központ

A négyszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban minden privát járóbeteg szolgáltatás egy helyen található meg. A páciensek több mint 150 neves szakorvos magánrendelését kereshetik fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik, a 15 év tapasztalatát pedig 175.000 elégedett ügyfél igazolja.Az intézmény szolgáltatásait a főváros frekventált, központi részén, mégis nyugodt, elegáns környezetben nyújtja. A Budai Egészségközpont szolgáltatásait nem csak magánszemélyek veszik igénybe, a központ jelenleg több mint 220 hazai és multinacionális vállalat szerződött egészségügyi szolgáltatója.A Budai Egészségközpont a 2016-os év magánrendelője, amely címet a www.hazipatika.com oldalon beérkezett több mint 18.000 szavazat alapján nyerte el.
 

Árkád és Mammut Egészség- központok

Az Árkád és Mammut Egészségközpont jól szervezett orvosi központ 21-féle szakorvosi rendelővel, amely felöleli az orvostudomány főbb szakterületeit. A legmodernebb diagnosztikai műszerpark segíti a gyógyítást, a jól felszerelt laboratórium rutin és speciális mérésekkel áll rendelkezésre a legrövidebb időn belül nagy pontossággal szolgáltatva a mérési eredményeket. A nagy értékű képalkotó diagnosztikai vizsgálatokat a Mammut Bevásárlóközpontban elhelyezkedő Affidea Diagnosztikával kötött stratégiai partnerség teszi lehetővé. 

MedCity Egészség-központ

 

 

A MEDCITY Egészségközpont Budapest egyik legnagyobb és legkorszerűbb egészségügyi szolgáltató központja, amely több mint 6.000 m2-en, kiemelt járóbeteg- szakellátással, képalkotó és laboratóriumi diagnosztikával, speciális személyes és családi, vállalati szűrővizsgálati programokkal is foglalkozik. A 12 ágyas, magas komfort fokozatú fektető részlegnek köszönhetően a komolyabb vizsgálatok/beavatkozások előtt és után is biztosított a kényelmes környezet pácienseink számára. A központ a Megyeri-hídhoz és az M0-s úthoz való közelsége miatt nem csak a budapestieknek, hanem a főváros vonzáskörzetéből érkező páciensek számára is kézenfekvő megoldást jelent. A központ saját, ingyenesen igénybe vehető parkolóval is rendelkezik.

 

Főnix Medical Center

A FŐNIX Medical Center rendelői a legkorszerűbb orvosi gépekkel, diagnosztikai műszerekkel felszereltek. Az egynapos sebészeti műtőben elvégzett műtét után a páciensek kényelmes, komfortos kórteremben pihenhetnek. A magasan képzett személyzet, az elismert szakorvosok családias környezetben, személyre szabott ellátással, professzionális kiszolgálással felel meg az ügyfeleink igényeinek. Az egészségközpont csendes és nyugodt budai környezetben található, tömegközlekedéssel és autóval egyaránt könnyen megközelíthető, a parkolás saját parkolóban díjmentes.Vasút- egészségügyi Szolgáltató Kht.

 

A VE Medical Center a Budapesti Egészségügyi Központ Podmaniczky utcai épületének legfelső emeletén kapott új, modern, elkülönített helyet. A VE Medical Center kialakítása elegáns, várói kényelmesek, udvarias recepciós munkatársak várják a vizsgálatra, kezelésre érkezőket.

A páciensek előre egyeztetett időpontra érkeznek, így gyakorlatilag nem kell számolni várakozási idővel. A szakorvosi rendelések és a diagnosztikai vizsgálatok nyolc, modern rendelőhelyiségben zajlanak, amelyek kialakításánál a felszereltség mellett a diszkréció és az intimitás volt a vezérszempont.

 

 


SPECIÁLIS KÉPALKOTÓ DIAGNOSZTIKAI KÖZPONTOK ORSZÁGOSAN ÉS BALESETI ELLÁTÁS - BUDAPESTEN

 

Affidea

Diagnosztika

(korábban:

Diagnoscan)

A céget 1991-ben alapították azzal a céllal, hogy a betegek mind szélesebb rétegének elérhetővé tegyék a legkorszerűbb képalkotó diagnosztikai vizsgálatokat.

Az első központot, akkor még Nemzetközi Egészségügyi Központ (International Medical Center – IMC) néven a budapesti, korábbi MÁV Kórház területén nyitották meg. A magántulajdonosok tőkebevonásával kialakított központ újszerű, egyedülálló konstrukció volt a rendszerváltás utáni útkeresésben lévő hazai egészségügyben, amely a későbbi magánklinikák számára is irányt mutatott.

 

 

 

Az úttörő kezdeményezés új korszakba vezette az orvosi képalkotást Magyarországon: elsők között alkalmazták rutinszerűen a CT vizsgálatokat és másodikként indították el a hazai MR-vizsgálatokat.

Az elmúlt huszonöt évben a képalkotó diagnosztika az orvostudomány számos ágával egyetemben óriási utat tett meg, az Affidea pedig törekedett rá, hogy alapelvéhez hűen a legmodernebb eljárásokat állítsa a páciensek egészségének szolgálatába.

Országszerte 11 központban - a budapesti több helyszín mellett - Szegeden, Győrött, Orosházán és Debrecenben működtetnek komplex radiológiai- valamint izotóp diagnosztikát. 

 

KIEMELT EGÉSZSÉGÜGYI SZOLGÁLTATÓ PARTNEREK ÉS DIAGNOSZTIKAI KÖZPONTOK -  VIDÉKI NAGYVÁROSOKBAN

 

MediTeam

Szeged

A vállalkozást 1991-ben alapította néhány egészségügyi szakember, főként orvosok. Tevékenységi körünk ekkor még főként foglalkozás-egészségügyi alapellátás volt, ami az évek során páciensek és partnerek igényei szerint bővült ki szakorvosi járóbeteg-ellátással, háziorvosi ellátással, munka- és tűzvédelmi tevékenységgel, valamint különböző oktatásokkal. A Mediteam az évek során jelentős növekedésen és fejlődésen ment keresztül, mára közel 50 munkavállalónkkal és több mint 200 közreműködő munkatársunkkal - szakorvosok, szakdolgozók - látják el feladataikat. A szakrendelő 2015- ben a www.hazipatika.com - „Az év magánrendelője” - versenyének közönségdíjának nyertese! 

Arany Klinika

Szeged

Az Arany Klinika Szegeden, a belváros szívében, kulturált körülmények között, felszerelt rendelőkben, bejelentkezés alapján várja pácienseit. Az Aranyklinika orvoscsapata több, mint 50 profil együttes jelenlétéből adódó lehetőségeket maximálisan kihasználja, a betegek panaszaik orvoslására speciális szakterületeket is vehetnek igénybe. Az intézmény a hagyományos vizsgálati módszereken túl olyan különleges szolgáltatásokat is kínál, amelyet máshol csak vezető egészségügyi intézmények tudnak biztosítani.

 

 

Stefánia Klinika

Szeged

 

A Stefánia Klinika Szeged belvárosában, teljesen felújítva, modern, elegáns környezetben, várja régi és új pácienseit. Az egészségközpontban három generációnak kínálnak magán egészségügyi ellátást a gyerekektől az idősebb korosztályig! Az intézményben nagy hangsúlyt fektetnek a prevencióra, ezért szűrőcsomagokkal, laborvizsgálatokkal és személyre szabott életmód tanácsokkal járulnak hozzá az egészséges életvitelhez.

 

 

 

Apponyi

Magánklinika

Kaposvár

Az intézmény alapítója 1992-ben kezdte el magánrendelését, melyet az Amerikai Egyesült Államokban megismert minta alapján fejlesztett komplex szolgáltatásokat nyújtó szakrendelővé. A jelenlegi épületet Lőrincz Ferenc - Ybl díjas építész - tervei alapján 1998. május 1-én adták át az orvos- szakmának. Az azóta eltelt időben folyamatosan bővülő technikai háttérrel működik az intézmény, ahol minden feltétel adott a komplex szakorvosi diagnosztika és ellátás kiszolgálására.

 

 

Vanderlich Egészség-centrum

Veszprém

A Vanderlich Egészségcentrumot 2012-ben alapították, amely a városon belül is központi helyen az Egyetem felső campusának szomszédságában helyezkedik el. Kezdetben elsősorban a magas szív-érrendszeri rizikóval rendelkezőknek (többek között a cukorbetegeknek) nyújtottak szolgáltatásokat, de folyamatosan bővülve további szakrendeléseket és a komplex szűrővizsgálatokat, is elindították. A Vanderlich Egészségcentrum országosan elismert, kimagasló szaktudással és tapasztalattal rendelkező orvos és nővér gárdával rendelkezik.CMed

Székesfehérvár

 

A CMed kiemelt szakterületei a reumatológiai és mozgásszervi panaszok kezelése, a műtétek előtti és utáni rehabilitáció, a szív- és érrendszeri megbetegedések gyógyítása és megelőzése, belgyógyászat, valamint a diagnosztika.

Az intézményben a hagyományos kezelések mellett újszerű, egyedi terápiák és egészségmegőrző eljárások is elérhetőek, mint a krioszauna vagy a McKenzie torna. Modern, jól felszerelt, Fejér Megyében egyedülálló műszerezettséggel rendelkező egészségügyi központunkban nagy tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező szakorvosok várják pácienseiket.
 

Sió Medical

Siófok

A Sió Medical Egészségügyi Központ vezetősége és munkatársai elkötelezettek az emberi élet és egészség megóvása mellett. Az intézmény kiváló alternatívát biztosít a hazai egészségügyi ellátásban azok számára, akiknek a személyre szabott, professzionális és diszkrét kiszolgálás az elsődleges. A rendelőintézetben felkészült szakorvosok, képzett szakszemélyzet és modern műszerezettség várja a pácienseket.

 

 

Da Vinci

Magánklinika

Pécs

A Da Vinci Magánklinika Magyarország egyik legexkluzívabb magánkórháza. A Pécsi Orvostudományi Egyetem neves szakorvosainak csoportpraxisa és a Mecseken, közvetlenül város felett felépített panorámás üveg-acél kórházépület együttese egyedülálló lehetőséget teremt.

1200 nm-en 8 orvosi rendelő, 3 fogorvosi rendelő, két nagyműtő és 7 betegszoba szolgálja közel 50 orvos munkáját. A 18 férőhelyes, betegek parkolását szolgáló terület közvetlen a bejárat előtt helyezkedik el.

A 2011-ben átadott 5 emeletes modern épületre jellemző zöld teli üveg felületek jól jellemzik a XXI. századi modern technológiát, szobáiból, rendelőiből pedig kivételes kilátást biztosítanak a klinikát körülvevő fenyvesre és a Mecsek lábánál elterülő pécsi látképre. 

Spirit Egészség-központ

Szekszárd

A 2006-ban indult projekt egy „Egészségcentrum”- vállalkozói inkubátorház létrehozását célozta Szekszárd belvárosában. A vállalkozás a projekt során egy 1.127 m2-es hasznos alapterületű Egészség-centrumot hozott létre, amely tartalmaz parkolókat, rendelőket/irodákat, tárgyalót/oktatótermet egyaránt.

A korszerűen kialakított helyiségekben számos egészségügyi vállalkozás talált megfelelő – esztétikus, a szigorú higiéniai elvárásoknak is minden tekintetben megfelelő körülményeket.Kardirex

Győr

A Kardirex Egészségügyi Központ nemrég ünnepelte fennállásának 20 éves Jubileumát ünnepelte. Az 1995- ben foglalkozás egészségügyi szolgáltatóként elindult vállalkozás folyamatosan bővítette profilját, először fogászati, majd komplex járóbeteg szakrendelésekkel valamint gyógytornával és fizikotherápiával bővítették ellátási profiljukat. Mára Győr város meghatározó magánegészségügyi szakellátó intézményévé vált, ahol a teljeskörű járóbeteg ellátás és diagnosztika mellett egy egynapos sebészeti Centrum is működik. 

Apolló

Egészségügyi

Centrum

Debrecen

Az Apollo Medical Center Debrecen első és legnagyobb, magyar tulajdonban lévő, privát egészségügyi intézménye. Központunk 2011 óta fogad betegeket Debrecen belvárosában, a Miklós utcában.

Központunkban kiemelt jelentőséget tulajdonítunk az egészségmegőrzésnek, a betegségek korai felismerésének, megelőzésének, azaz a prevenciónak. Hiszünk abban, hogy még átgondolt és kiegyensúlyozott élet mellett is szüksége van mindenkinek időszakos, átfogó szűrővizsgálatokra, melyek a kórmegelőzés legfontosabb részét képezik. Az viszont egyáltalán nem mindegy, hogy ezt az orvosi segítséget milyen körülmények között kapjuk meg. Intézményünkben nem betegként, hanem vendégként fogadjuk Önöket. Vizsgálataink telefonon előre egyeztetett időpontban, összehangolt ellátás keretein belül, de mégis személyre szabottan, családias, nyugodt környezetben, és maximális diszkrécióval történnek, hiszen az Ön bizalma számunkra a legfontosabb.

 

Vasút- egészségügyi Szolgáltató Kht.

Debrecen


Debreceni Egészségügyi Központunk átfogó és széles körű egészségügyi szolgáltatásokat kínál vállalatok és magánszemélyek részére. Ezek közül - a TB finanszírozás alapján ingyenesen - mindenki számára igénybe vehető a háziorvosi ellátás, a 20-féle szakrendelés, a diagnosztikus vizsgálatok a fogorvosi ellátás és a fizikoterápiás kezelések.

Rendelőintézetünk korszerű diagnosztikus, laboratóriumi és röntgen és fizikoterápiás berendezésekkel való felszereltsége, valamint az ellátást végző orvosaink magas szintű képzettsége teszi lehetővé a kiemelkedő szakmai színvonalú munkát. A Debreceni Egészségügyi Központ küldetésének tekinti, hogy a magas színvonalú gyógyító tevékenység mellett a betegségek minél korábbi felismerésével és megelőzésével, az egészséges életmód megismertetésével a lehető legjobb egészséget biztosítsa a hozzánk fordulóknak.
 

SynLab Kft.

Debrecen

A Synlab Hungary Kft. a németországi székhelyű Synlab Holding GmbH magyarországi leányvállalata, mely Európa legnagyobb magánlaboratóriumi szolgáltatója. Cégünk vezető szerepet tölt be a hazai laboratóriumi diagnosztika területén, az elérhető legszélesebb vizsgálati palettát, teljes körű szolgáltatást nyújtva a minket felkereső páciensek, valamint a velünk kapcsolatban álló orvosok és intézmények számára. Szakorvosaink a leletértékelés mellett konzultációval, konzíliummal is segítik a klinikus kollégák munkáját. A szakértői tevékenységet a humán orvoslás mellett az állatorvosi és a környezetkémiai elemzések területein is kiemelkedően fontosnak tartjuk. 

 

TOVÁBBI PARTNEREK ORSZÁGSZERTE

 

Klinika neve Város Cím
27 Sellő Mozgásszervi Terápiás Centrum Budapest 1117 Budapest, Fehérvári út 44. I. emelet 107.
Affidea Bank Center Budapest 1054 Budapest, Szabadság tér 7.
Affidea Győr Győr 9024 Győr, Vasvári P. u 2-4.
Affidea Mammut Budapest 1024 Budapest, Lövőház u. 2-6. Mammut II., 4. emelet
Affidea Sasadi (For men) Budapest 1112 Budapest, Sasadi út 184.
Affidea Váci Greens - Diagnosztika Budapest 1138 Budapest, Föveny u. 4-6.
Affidea Váci Greens - Szakrendelés, labor és kardiológiai diagnosztika Budapest 1138 Budapest, Föveny u. 4-6.
Aniron Egészségközpont Pécs 7634 Pécs, Új fasor 31/A
Apolló Medical Center Debrecen 4025 Debrecen, Miklós u. 5-13.
Apponyi Magánklinika Kaposvár 7400 Kaposvár, Gr. Apponyi Albert u. 41.
Arany Klinika Szeged 6720 Szeged, Arany János u. 14.
Árkád Egészségközpont Budapest 1106 Budapest, Örs vezér tere 25. Árkád Bevásárlóközpont, fsz. 048
Art Medic Plasztikai Sebészet és Esztétikai központ Budapest 1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 107.
Bagoly Egészségház Kecskemét Kecskemét 6000 Kecskemét, Bagoly u. 1/A
Bambus Fizio-Med Testkezelő Stúdió Budaörs 2040 Budaörs, Budapesti út 28. földszint/2. ajtó
Békés Megyei Központi Kórház - Réthy Pál Tagkórháza Békéscsaba 5600 Békéscsaba, Gyulai út 18.
BMM- Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő – Buda1 Budapest 1111 Budapest, Budafoki út 15.
BMM- Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő – Óbuda2 Budapest 1037 Budapest, Bokor utca 17 - 21.
BMM- Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő – Pest1 Budapest 1133 Budapest, Pannónia u. 70.
Borostyán Med Hotel Nyíradony 4252 Nyíradony-Tamásipuszta, Csemete út 21.
Budai Corvin Orvosi Rendelő Budapest 1011 Budapest, Corvin tér 2.
Budai Egészségközpont - Királyhágó utcai rendelő Budapest 1126 Budapest, Királyhágó utca 1-3.
Budai Egészségközpont - Nagy Jenő utcai rendelő Budapest 1126 Budapest, Nagy Jenő utca 8.
Budai Egészségközpont - Váci úti rendelő Budapest 1138 Budapest, Váci út 135-139. BSR Center, A torony
Budai Egészségközpont - Záhony utcai rendelő Budapest 1031 Budapest, Záhony utca 7. "I" épület
Budai Gasztroenterológiai Centrum Budapest 1117 Budapest, Fehérvári út 82.
Budai Magánorvosi centrum - Savoya Park Budapest 1117 Budapest,  Hunyadi János utca 19.
Budai Oltóközpont és Magánorvosi Centrum Budapest 1117 Budapest, Fehérvári út 82.
Budai Oltóközpont és Magánorvosi Centrum 2 Budapest 1117 Budapest, Fehérvári út 89-95.
C MED Rehabilitációs és Diagnosztikai Központ - Székesfehérvár - Diagnosztika Székesfehérvár 8000 Székesfehérvár, Gugásvölgyi u. 2.
CMC Déli Klinika Budapest 1012 Budapest, Kuny Domokos utca 13-15.
Corvin Egészségközpont Budapest 1083 Budapest, Futó utca 37-45. Corvin Plaza 1. emelet
Csalogány Orvosi Központ Budapest 1027. Budapest, Csalogány utca 3./D I. emelet 2.
Csimborasszó Egészségügyi Központ Szombathely 9700 Szombathely, Vízöntő utca 7.
Da Vinci Magánklinika Pécs 7635 Pécs, Málics Ottó utca 1.
Debreceni Gyógytornaközpont Debrecen 4032 Debrecen, Lehel u. 22.
Dimenzió Egészségközpont Budapest 1054 Budapest, Vécsey u. 3.
Dr. Egyed-Fekete Ágnes endokrinológus magánrendelése Dunapart Medical Budapest 1052 Budapest, Petőfi tér 3. A lépcsőház 2/4
Dr. Faddi Erika Magánrendelése Kiskunfélegyháza 6100 Kiskunfélegyháza, Wesselényi u 5.
Dr. Gáspár Levente nőgyógyász magánrendelése Veszprém 8200 Veszprém, Budapest u.55.
Dr. Horváth András urológus magánrendelése Dunapart Medical Budapest 1052 Budapest, Petőfi tér 3. A lh. 2/4
Dr. Kemény Lajos bőrgyógyász magánrendelése Szeged 6721 Szeged, Vadász u. 5.
DR. MOLNÁR MARIANNA fül-orr-gégész szakorvos magánrendelése Budapest 1113 Budapest, Villányi út 22/A.
Dr. Nádas György urológus magánrendelése Dunapart Medical Budapest 1052 Budapest, Petőfi tér 3. A lépcsőház 2/4
Dr. Zinner Balázs Nőgyógyászati magánrendelés Budapest 1052 Budapest, Régiposta u 2.
Duna Medical Center Budapest 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7.
Dunapart Medical MAGÁNRENDELŐ Budapest 1052 Budapest, Petőfi tér 3. A lh. 2/4
ECOMED 2000 Bt. Debrecen 4025 Debrecen, Erzsébet u. 11.
Emineo Magánkórház Budapest 1016 Budapest, Hegyalja út 7-13.
Emineo Magánkórház - Dr. Sepa György Érsebész MŰTÉT Budapest 1016 Budapest, Hegyalja út 7-13.
Erzsébet Fürdő Gyógyászati -és Szűrőközpont Miskolc Miskolc 3530 Miskolc, Erzsébet tér 4.
Erzsébet Gondozóház Gödöllő 2100 Gödöllő, Légszesz u 6.
F Medical Magánklinika Nyíregyháza 4400 Nyíregyháza, Mikszáth Kálmán u. 38.
Fecske Gyógycentrum Kecskemét 6000 Kecskemét Zimay László u. 4/a
Globe Medical Center Budapest 1055 Budapest, Szalay utca 2. Mfszt 1
Gondosorvos Medical Center Budapest 1025 Budapest, Törökvész út 9/A
Gyógyászok Orvosi Központ Tatabánya 2800 Tatabánya, Turul utca 11 fszt 5.
Gyógytornászom.hu Budapest 1027 Budapest, Vitéz utca 9. 4.em. / 3.a.
Harmony Medical Center Pécs 7621 Pécs, Tímár utca 2.
Hotel Helia Rendelő Budapest 1133 Budapest, Kárpát u. 62-64.
Hotel Helia Rendelő - endoszkópia Budapest 1133 Budapest, Kárpát u. 62-64.
Hungária Med-M - Budapest Budapest 1135 Budapest, Jász u. 33-35.
Hungária Med-M - Győr Győr 9027 Győr, Bajcsy-Zsilinszky utca 30-32 .
Hungária Med-M Győr Győr 9027 Győr, Bajcsy-Zsilinszky utca 30-32 .
InspiroMed Budapest 1125 Budapest, Virányos út 23/D
Integrity Magánklinika Zalaegerszeg 8900 Zalaegerszeg, Zárda u. 11-13.
Istenhegyi Géndiagnosztikai, Nőgyógyászati és Családtervezési Centrum - Családtervezési és Nőgyógyászati Központ Kft Budapest 1125 Budapest, Zalatnai utca 2.
Istenhegyi Géndiagnosztikai, Nőgyógyászati és Családtervezési Centrum - Géndiagnosztika Kft Budapest 1125 Budapest, Zalatnai utca 2.
Istenhegyi Géndiagnosztikai, Nőgyógyászati és Családtervezési Centrum - Géndiagnosztika Labor Kft. Budapest 1125 Budapest, Zalatnai utca 2.
Istenhegyi Géndiagnosztikai, Nőgyógyászati és Családtervezési Centrum - Géndiagnosztika Magánorvosi Rendelő Kft. Budapest 1125 Budapest, Zalatnai utca 2.
Istenhegyi Magánklinika Budapest 1125 Budapest, Istenhegyi út 31/B
Kálmán Rendelő Budapest 1111 Budapest, Bartók Béla út 16. fsz. 1.
Kálvária Orvosi Rendelő Szeged 6725 Szeged, Kálvária sugárút 38.
Kapos Medical Magánegészségügyi Centrum Kaposvár 7400 Kaposvár, Fő u 30.
Kardirex Egészségügyi Központ Győr 9024 Győr, Táncsics Mihály u. 43.
Kardirex Fogászati Centrum Győr 9024 Győr, Táncsics Mihály u. 43.
Kelen Kórház Budapest 1119 Budapest, Than Károly u. 20.
KomplexLabor Szeged 6724 Szeged, Kenyérgyári út 8
Koroknai Medical Budapest Budapest 1148 Budapest, Vezér u. 148-150.
Koroknai Medical Dunaújváros Dunaújváros 2400 Dunaújváros, Szórád Márton út 10. fszt. 2.
Körúti Orvosesztétikai Centrum Budapest 1137 Budapest, Szent István körút 24.
Léda Magánklinika - Diagnosztika Zalaegerszeg 8900 Zalaegerszeg, Ady Endre u. 58.
Léda Magánklinika - Járóbeteg szakellátás Zalaegerszeg 8900 Zalaegerszeg, Ady Endre u. 58.
Life Egészségcentrum Székesfehérvár 8000 Székesfehérvár, Huszár utca 2. 2/1.
Lifemed Diagnosztikai és Rehabilitációs Központ Cegléd 2700 Cegléd, Mátyás király utca 53.
Logodi Látáscentrum Budapest 1012 Budapest, Tábor utca 5.
Macro Klinika Miskolc Miskolc 3526 Miskolc, Arany János tér 1.
Mammut Egészségközpont Budapest 1024 Budapest, Lövőház utca 1-5. Mammut II, 4. emelet
Mária Medical Budapest 1028 Budapest, Hidegkúti út 82/b.
Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet Eger 3300 Eger, Széchenyi u. 27-29.
Martinus Medicus Egészségcentrum Szombathely 9700 Szombathely, Sorok u. 24-25.
MEDCITY Egészésgközpont Budapest 1044 Budapest,  Megyeri út 53.
Medi-Vital Egészségcentrum Eger 3300 Eger, Szálloda u. 1-3. (Eger Park Hotel)
Medical Point  - Madarász utcai Infopark Budapest 1138 Budapest, Madarász Viktor u. 47-49 fsz
Medical Point  - ULTRAHANG DIAGNOSZTIKA Budapest 1138 Budapest, Madarász Viktor u. 47-49 fsz
Medicenter Szakorvosi Intézet Szeged 6722 Szeged, Petőfi Sándor sgt. 39.
Medicina Egészségközpont Budapest 1125 Budapest, Istenhegyi út 29.
Mediroyal Egészségközpont Kecskemét 6000 Kecskemét, Fráter György u. 4.
MeDoc Egészségközpont - Cézár Budapest 1132 Budapest, Visegrádi u. 74.
MeDoc Egészségközpont - Kárpát Budapest 1133 Budapest, Kárpát u. 7/B.
Misszió Egészségügyi Központ Veresegyház 2112 Veresegyház, Gyermekliget u. 30.
MyClinic Pécs Magánklinika Pécs 7621 Pécs, Mátyás király utca 28.
MyDoctor Egészségközpont Budapest 1036 Budapest, Lajos utca 48-66. A. ép. 1. em.
Nagyatádi Kórház Nagyatád 7500 Nagyatád, Bajcsy-Zsilinszky utca 1.
Neuromedic Egészségügyi Központ Budapest 1027 Budapest, Medve utca 30.
Noé Egészségközpont Szeged 6721 Szeged, Bárka u. 1.
Oliva Med Magánklinika Békéscsaba 5600 Békéscsaba, Dr. Becsey Oszkár u. 1.
OptoKid Budapest 1037 Budapest, Bokor utca 17-21 2.em.
Pannónia Magánorvosi Centrum Budapest 1136 Budapest, Pannónia u. 35.
Partner Medical Magánorvosi Központ Veszprém Veszprém 8200 Veszprém, Vörösmarty Mihály tér 4.
Pécsi Diagnosztikai Központ Pécs 7623, Pécs Rét utca 2.
Perfect Med Gyógycentrum Nagykanizsa 8800 Nagykanizsa, Erzsébet tér 8.
PeriodX Nőgyógyászati és Endokrinológiai Központ Budapest 1013 Budapest, Roham utca 3.
Pozitron-Diagnosztika Központ Budapest 1117 Budapest, Hunyadi János út 9-11.
Professional Orvosi Rendelő Budapest 1037 Budapest, Bécsi út 85.
Rába Medical Center Győr 9027 Győr, Nagysándor József u. 31.
Radio Dental - Baross utcai (Kálvin tér) Budapest 1082 Budapest, Baross u. 1.
Radio Dental - Fő utcai (Batthyány tér) Budapest 1011 Budapest, Fő utca 56-58.
Radio Dental - Fő utcai (Batthyány tér) - labor Budapest 1011 Budapest, Fő utca 56-58.
RadiVert Budapest 1047 Budapest, Baross u. 99.
REOF Nonprofit Kft. Debrecen 4032 Debrecen, Nagyerdei Krt. 98.
Róbert Egészségközpont Hegyalja Budapest 1112 Budapest, Hegyalja út 100.
Róbert Genium Egészségközpont Budapest 1146 Budapest, Thököly út 137.
Róbert Károly Magánkórház Budapest 1135 Budapest, Lehel u. 59.
Rózsakert Medical Center Budapest 1026 Budapest, Gábor Áron u. 74-78.
Sanitas Diagnosztikai és Rehabilitációs Központ Gyula 5700 Gyula, külterület 0662/26.
ScanoMed - Budapest Budapest 1145 Budapest, Laky Adolf utca 44-46.
ScanoMed - Debrecen Debrecen 4032 Debrecen, Nagyerdei körút 98.
Semmelweis Egészségügyi Kft. Budapest 1085  Budapest,  Üllői út 26.
Sió Medical Egészségügyi Központ Siófok 8600 Siófok, Semmelweis u. 1.
Smart Diagnosztikai Központ - Diósgyőri Kórház Miskolc 3533 Miskolc,  Kórház u. 1.
Smart Diagnosztikai Központ - Life-Like Egészségközpont Budapest 1132 Budapest, Latorca u. 2.
Smart Diagnosztikai Központ - MedCity Egészségközpont Budapest 1044 Budapest, Megyeri út 53.
Smart Diagnosztikai Központ - Pest Megyei Flór Ferenc Kórház Kistarcsa 2143 Kistarcsa, Semmelweis tér 1.
Smart Diagnosztikai Központ - Szent Kristóf Szakrendelő Budapest 1117 Budapest, Fehérvári u. 12.
Smart Diagnosztikai Központ - Szentendrei Rendelőintézet Szentendre 2000 Szentendre, Kanonok u.  1.
Svábhegyi Gyermekgyógyintézet Budapest 1134 Budapest, Váci út 37. 1 em.
Swiss Orvosi Készenlét - Házivizit Budapest 1113 Budapest, Ibrahim utca 26. I. em. 103.
Swiss Prémium Egészségközpont BUDA - TÁVKONZULTÁCIÓ Budapest 1123 Budapest, Nagyenyed u. 8-14.
Swiss Prémium Egészségközpont Ipoly utca Budapest 1133 Budapest, Ipoly utca 8.
Swiss Prémium Egészségközpont PEST - TÁVKONZULTÁCIÓ Budapest 1132 Budapest, Váci út 30.
Swiss Prémium Egészségközpont ÚJBUDA Budapest 1119 Budapest, Bikszádi utca 6/A
Synlab Országosan  
Synlab Kiemelt Vérvételi Partner - Gyömrő Gyömrő 2230 Gyömrő, Szent István út 16.
Synlab Kiemelt Vérvételi Partner - Sülysáp Sülysáp 2241 Sülysáp, Pesti út 76.
Szent István Egészségház és Patika Szolnok 5000 Szolnok, Verseghy út 5.
TritonLife Magánkórház Debrecen 4033 Debrecen, Tűztövis utca 2.
TritonLife Medical Center Debrecen 4025 Debrecen, Miklós utca 5-13. 1. emeleten
Vállcentrum Budapest 1021 Budapest, Hűvösvölgyi 181.
Vanderlich Egészségcentrum Veszprém 8200 Veszprém, Wartha Vince u. 4.
Várkert Klinika Keszthely 8360 Keszthely, Helikon u. 4.
Vasútegészségügyi Kht. - Budapest Budapest 1062 Budapest, Podmaniczky u 109.
Vasútegészségügyi Kht. - Debrecen Debrecen 4025 Debrecen, Erzsébet u 11-13.
Vasútegészségügyi Kht. - Miskolc Miskolc 3527 Miskolc, Bajcsy-Zsilinszky út 45.
Vasútegészségügyi Kht. - Pécs Pécs 7623 Pécs, Szabadság u 30.
Vasútegészségügyi Kht. - Szeged Szeged 6726 Szeged, Csanádi u. 34/a
Vasútegészségügyi Kht. - Szombathely Szombathely 9700 Szombathely, Nádasdy u 43.
Versys Clinics Budapest 1138 Budapest, Madarász Viktor u. 47-49.
Villányi úti fül-orr-gégészet Budapest 1113 Budapest, Villányi út 22/A.
Wáberer Medical Center Budapest 1123 Budapest, Alkotás utca 55-61.

 

 

FŐOLDALCSOMAGOKGYAKORI KÉRDÉSEK

 

https://www.miosz.hu