FŐOLDALRendelőkGyakori kérdések

SZOLGÁLTATÁSI CSOMAGOK   

 

 

SZOLGÁLTATÁSAINK RÉSZLETESEN: 

 

 • Járóbeteg szakellátás

A járóbeteg szakellátás keretein belül, országosan vehet igénybe különböző egészségügyi ellátásokat, némelyeket orvosi javaslat/beutaló nélkül, mint például: nőgyógyászati-, belgyógyászati-, szemészeti-, bőrgyógyászati szakorvosi vizsgálatot, kisebb ambuláns beavatkozásokat. A beutaló/orvosi javaslat köteles területek példálózó jelleggel: kardiológiai-, neurológiai-, ortopédiai szakorvosi vizsgálatok

 

 • Diagnosztikai vizsgálatok

A diagnosztikai vizsgálatok keretein belül, orvosi javaslat megléte esetén igénybe vehet különböző labor-, ultrahang-, röntgen- és scintigráfiás vizsgálatot, valamint az egyes diagnosztikai eljárásokhoz tartozó mintavételi és szövettani vizsgálatokat is.

 

 • Nagy értékű diagnosztikai vizsgálatok

A nagy értékű diagnosztikai vizsgálatok, kizárólag szakorvosi javaslattal vehetők igénybe, ilyenek a CT-, MRI-, PET-CT-, cardio-CT-, továbbá az endoszkópos vizsgálatok.

 

 • Egynapos sebészet

A 9/1993 (IV.2) NM rendelet alapján egynapos sebészeti ellátás keretében végezhető beavatkozásokat finanszírozó csomag, mely olyan kisebb beavatkozásokat foglal magában, melyet követően a páciens kevesebb, mint 24 órás szakorvosi megfigyelést, illetve ellátást igényel,és ezt követően elhagyja a kórházat, a továbbiakban otthonában lábadozhat. Igénybevétele kizárólag szakorvosi javaslat alapján történhet.

 

 • Rizikó felmérés

Ezen szolgáltatásunk hozzáférést biztosít egy online rizikóértékelési kérdőívhez. Ennek kitöltésével jobban megismerheti aktuális rizikófaktorait, egészségmegőrzéssel kapcsolatos tanácsokat, illetve javaslatot kap esetlegesen elvégzendő egészségügyi vizsgálatokról, szűrésekről.

 

 • Második orvosi vélemény

Az Ön igényének megfelelően, komolyabb betegségekkel kapcsolatban felmerült, vagy bonyolult orvosi beavatkozás szükségességét tisztázó kérdések esetére biztosít egy, a kérdéses területen speciális szakmai tudással rendelkező orvostól vagy orvosi teamtől, egy a korábbi orvosi összefoglaló/javaslat mellé egy úgynevezett “másodlagos orvosi véleményt.” Ez a másodvéleményt kizárólag az Ön által becsatolt dokumentumok és adatok alapján készítik el a specialisták. Személyes orvos találkozóra nem kerül sor, kiegészítő vagy ismétlő vizsgálatok elvégzésére nincs lehetőség. Ilyen esetek lehetnek például: a rosszindulatú daganatos megbetegedések, egyes, összetett szívbetegségek, szív- és érsebészeti műtétek, neurológiai-, idegsebészeti vagy idegrendszeri degeneratív betegségek.

 

Rendelők

 • 24-órás orvosi Call Center

Minden Biztosítottunk számára a napi 24 órájában elérhető az orvosi információs vonalunk. Információkat, tanácsokat kérhet például: az életmódjával, az egészségmegőrzésével kapcsolatos kérdéseiben, gyógyszereinek mellékhatásaival, összetételével, illetve helyettesíthetőségével kapcsolatos bizonytalanságokkal kapcsolatban, egészségügyi intézmények ügyeleti elérhetőségeivel kapcsolatban. Az Orvosi Információs vonal, kizárólag az Ön által megadott adatok, feltett kérdések alapján, információ adási tevékenységet végez.

 

A szűrővizsgálati csomag magában foglal

 • egy átfogó belgyógyászati szakorvosi vizsgálatot,
 • nyugalmi EKG-t,
 • alapvető laboratóriumi vizsgálatokat (vérvétel),
 • továbbá az Ön személyes igényeinek megfelelően választhat két szűrővizsgálatot, a feltételekben meghatározott több mint 10-féle vizsgálat közül. (Például egy kardiológiai szakorvosi és egy hasi ultrahang vizsgálatot.)

 

Műtéti csomag:


Ezen csomagunk szolgáltatásaként a feltételekben meghatározottak szerint a biztosítási összeget vagy annak egy részét fizeti ki Önnek a biztosító, amennyiben az alábbiak valamelyikére jogosulttá válik:
 
 
Biztosítási szolgáltatás Biztosítási összeg

Műtéti térítés 

 • betegség vagy baleset miatti műtét esetén nyújt térítést a biztosító által meghatározott térítési tábla alapján;
1 000 000 Ft

Kórházi extra költségek térítése

 • kórházi fekvőbetegként a kórházban töltött idő alatt felmerült kórházi extra költségek (pl. külön szoba felára) finanszírozásához nyújt térítést;
150 000 Ft

Protézis / implantátum költségének térítése

 • finanszírozza a társadalombiztosítás által nem vagy csak részben finanszírozott beültetett implantátum költségét (kivéve ez alól a szépészeti céllal beültetett implantátumokat);
500 000 Ft

Egyéb költségek térítése

(útiköltség, gyógyászati segédeszköz, otthonápolás és betegszállítás)

 • finanszírozza a lábadozás során felmerülő olyan költségeket, mint például a gyógyászati segédeszközök, az otthonápolás, útiköltség vagy a betegszállítás költsége.
75 000 Ft
 

 

Mozgásszervi csomag:


A szolgáltatás a megjelölt terápiák, kezelések megszervezését és a megadott éves limit erejéig a költségek finanszírozását tartalmazza.
 
 
Biztosítási szolgáltatás Szolgáltatási limit
Gyógytorna 5 alkalom/év
Gyógymasszázs
Elektroterápia
Ultrahang
Lökéshullám-terápia
 

 

Hope plusz csomag:


A csomag kizárólag rosszindulatú daganatos megbetegedések diagnosztizálása esetén nyújt szolgáltatást. Az egyszeri térítés a szakorvosi diagnózis felállítását követően, a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint történik. A járadék fizetés megkezdésének feltétele az onkológiai kezelési terv megléte és a kezeléseken való részvétel.
 
 
Biztosítási összeg

1 000 000 Ft egyösszegű kifizetés és

18 hónapon keresztül  50 000 Ft /hó járadék

Gyakori kérdések

Személyesen beszélgetne?

Keresse meg tanácsadóinkat:


Hais Barnabás Jó Ildikó
Mentor képviselő MIOSZ egészségbiztosítás képviselő
+36 30 481 5525 +36 30 821 4608

 

 

 

https://www.miosz.hu