Digitális ingatlanközvetítés

Kedves Ingatlanközvetítő kolléga!


Reméljük, számodra is hasznosak voltak az online ingatlanszakmai nap előadásai!

Számítunk véleményedre! - hogy legközelebb is hasznos lehessen. (katt a linkre)

Lent a komment részben hozzá is szólhatsz a témához!

Érdekel további online tartalom? 

Itt jelentkezhetsz a következő online képzésre!

(Szegedy Péter - Otthon maradás vs Ingatlan eladás online tréning)

 

 

 

 

 

  • Hitel előminősítéshez itt tudsz segítséget kérniVárkonyi Ádám hitelszakértő

 

 

 

 

 

 

Az online szakmai nap előadóiról: 

 

Sándor Viktória

2003 óta foglalkozom ingatlanközvetítéssel magyarországi és amerikai végzettség alapján. Mindig a legújabb és legfejlettebb módszereket alkalmazva gyarapítom tudásbázisomat, hogy a piaci igényekhez idomultan és az ügyfél elvárásaihoz 100%-ban alkalmazkodva nyújtsam szolgáltatásaimat. Célom nem csak a vásárlói igények kielégítése, hanem a széleskörű tájékoztatás, az ingatlanközvetítői szolgáltatás szakmai színvonalának növelése szakmapolitikai eszközökkel. A piaci igények folyamatos figyelése, a külföldi trendek begyűrűzése, annak a hazai kereslet-kínálatra való hatásának tanulmányozása, mind olyan napi feladat, mely elősegíti a vásárlók, megbízók jobb megértését.

 

Kirsch Gábor 

Meggyőződésem, hogy a jó ingatlanos “minden ingatlan típusról tud valamit, de valamelyikről mindent”.

Ezért célom, hogy a speciális ismeretekkel rendelkező szakemberek szakértői csoportba szerveződjenek, és az “ingatlanspecialisták” a lakosság számára is messziről felismerhetőek legyenek.

 

Olti Gergely

10 éve ingatlan közvetítéssel foglalkozik, 8 éve saját ingatlanközvetítő irodája van.  Luxus ingatlan közvetítő, Befektetési szakértő, és PropTech innovátor.  https://oltigergo.hu/luxus-ingatlan-kozvetites/
 

Várkonyi Ádám

Várkonyi Ádám: közgazdász végzettsége van és 2002 óta foglalkozik hitelezéssel. Budapest Bankos és Erste bankos karrierje után 2010 óta független hitelközvetítőként tevékenykedik. 4 tanácsadó kollégájának a munkáját koordinálja és 2019-ben több mint 4 mrd ft lakáshitel folyósítását menedzselte végig csapatával.
Tekintse meg rövid bemutatkozó animációnkat!

 

Dr. Szokolovszki Anikó ügyvéd

Munkám során két olyan szakterületen tevékenykedek, melyek izgalmasok és kihívást tartogatnak minden egyes nap. Egyik ilyen terület a védjegy jog, a másik természetesen az ingatlanjog. Ez utóbbi tipikusan olyan jogterület, mellyel kapcsolatban naprakész tudással kell rendelkezni, fontos a nyílt, világos, ügyfélközpontú kommunikáció, ezzel segítem eladók és vevők biztonságérzetét és minden az ingatlan szakmában dolgozó ingatlanközvetítő vagy hitelügyintéző munkáját. 

 

Kérdezz az előadótól itt lent!

(Facebook profil szükséges az azonosításhoz- csak ezzel tudjuk kiszűrni a trollokat :))

 

Mondd el a véleményed

https://www.miosz.hu