_bdp5101

 Osadcow Gergely - Elnök

23 év a szakmában nagy idő. Mi következik, ha a ranglétra tetejére értünk? Mi más, minthogy másokat magasabb szakmai szintekre segítsünk!

Nem elég elindulni, de mást is hívni kell! S csak az hívjon magával, aki vezetni mer! Nem elég jóra vágyni: a jót akarni kell! És nem elég akarni: de tenni, tenni kell!
Váci M.

_bdp5057-5Sándor Viktória - Elnökségi tag

Üzletvezetésből szereztem másoddiplomát. 2009 óta a Szövetség vezetőségében tudom kamatoztatni tudásomat és tapasztalatomat, hogy konkrét szakmai célok kitűzésével emeljük a szakma színvonalát -ne csak a kollegák, de az egész társadalom számára. Büszke vagyok rá, hogy 25 év után a szakma nagy részének egyetértésével és Szövetségünk vezetésével megszületett az az Etikai Normagyűjtemény -mely egyedülálló útmutató azóta is-, a szerveződő ingatlanszakma életében. Szövetségen belül a feladatom, az etikai ügyek vitele.

2018-ban bejegyzésre került az Etikus Ingatlanos Tanúsító Védjegy. Ennek folyományaként ért az a megtiszteltetés, hogy az ingatlanszakma jobbításának érdekében folytatott szervező munkámat az Etikus Ingatlanos Mozgalom védnökeként folytathatom.

Merj vezetni akkor is, ha mások szerint az út a semmibe vezet!

kirsch gKirsch Gábor - Elnökségi tag

Végzettségemet a Budapesti Kereskedelmi és Gazdasági Főiskola után, az ESSEC-BME-BKE Ingatlangazdálkodási szakán szereztem. 1999 óta foglalkozom ingatlan értékesítéssel. 2007 óta vezetem saját ingatlanközvetítő cégemet.

Szakterületem a komplex feladatok megoldása - elsősorban az ingatlanértékesítés területén.

A MIOSZ-ban elsősorban a marketing és a PR illetve az oktatási területek tartoznak irányításom alá.

2014-ben indítottam útjára az ingatlanspecialisták klubját, melynek célja, hogy a speciális ismeretekkel rendelkező szakemberek, egy szakértői csoportba szerveződjenek.

_BDP8682-2Mészáros Ferenc - Elnökségi tag

Gépészmérnökként 1992-ben ismerkedtem meg az ingatlanértékesítéssel. 1998 tavaszán nyitottam meg a Rétköz Ingatlanirodát, ahol több száz ingatlanközvetítő képzése fűződik a nevemhez.

2005-ben elkezdte cégünk a saját fejlesztésű, saját beruházású és kivitelezésű energiatudatos társasházak kivitelezését, ezért e területen is nagy tapasztalatra tettem szert.

2006-ban a Rétköz Ingatlan jogutódjaként alakult meg - a független értékbecslő RÉTKÖZ Vagyonértékelő Kft. Lakossági, banki értékbecsléseken kívül vállalkozásoknak is teljes körű vagyonértékelést készítünk.

2005-óta vagyok a MIOSZ elnökségi tagja. 2015 tavaszán bíztak meg az értékbecslői divízió vezetésével.

Elkötelezett híve vagyok az ingatlanszakmának, ezért szakmát szerető és korrekt módon végző értékbecslőknek, vagyonértékelőknek szeretnék segíteni.

_bdp5170Köles Zoltán - Főtitkár

1992 őszétől foglalkozom ingatlanközvetítéssel. 1996-tól saját cégemen belül tevékenykedem.

2007-től töltöm be a MIOSZ főtitkári pozícióját. Fő feladatom a Szövetség mindennapi, folyamatos ügyvitelét és adminisztrációját biztosítani. Saját cégemben is fontosnak tartom, hogy az üzletkötők szakmai felkészültsége magas szinten működjön. Emellett olyan innovatív, szoftveres megoldásokkal segítsem munkájukat, melyek napi szinten könnyítik meg az ingatlanközvetítés sokszor nagyon időigényes folyamatát.

https://www.miosz.hu