A válságban megtanultuk, hogy a több lábon álláson a túlélésünk múlhat.

Te is sokat gondolkozol azon, ingatlanközvetítői alap-tevékenységed mellé hogyan tudnál egy olyan lábat növeszteni, ami akkor is termeli neked az apró forintokat, amikor te nem dolgozol vele, vagy netán amikor az ingatlanpiac megáll?

Mit szólnál hozzá, ha egy olyan eszköz lenne a kezedben, amellyel minden családi ház tulajdonoshoz bekopoghatsz, akik szívesen látnak, mert pénzt és megoldást viszel nekik ingatlanuk korszerűsítéséhez, és ezzel még te is szépen keresel? 

Ráadásul közben megvalósítod a farmolást is, ami ingatlanos tevékenységed fontos eleme!

Olyan lehetőséget szeretnénk megmutatni neked, amivel jót teszel ismerőseidnek, és meg fogják neked köszönni, hogy ezt az infot megosztottad velük !

MIOSZ stratégiai együttműködést kötött egy olyan partnerrel(hálózattal), aki az ingatlanokhoz kapcsolódóan jövőbe mutató tevékenységet végez: megújuló energiákra cseréli a hagyományos energiaforrásokat.

TUDTAD... ?

..hogy a magyarországi családi ház tulajdonosok Európai Uniós támogatással korszerűsíthetik családi házukat anélkül, hogy emiatt többletköltségük merülne fel, Hiszen EU-s támogatással napelemek kerülnek a magyar házakra is és nem kell többé az áramért és gázért fizetniük!

Képzeld el Ügyfeleid arcát, amikor elmondod nekik, hogy meg tudod szabadítani őket az életfogytig tartó gyilkos törlesztő részletektől - a rezsi számláktól!

Marketing szempontból is fontos, hogy ügyfeleidet többféle képpen tudd megszólítani, több szolgáltatást tudj nekik nyújtani. 

Sőt, olyan ügyfeleket is meg tudj szólítani, akiket most éppen nem érdekel az alaptevékenységed, az ingatlanközvetítés, de ha kapcsolatban maradsz velük, tudni fogod, amikor eladni szeretnék ingatlanjaikat.

Partnerünkkel együttműködésünk során kölcsönös előnyöket tudunk realizálni:

  • az ügyintézés egyszerű: mi ingatlanosok, ügyfél-találkozóink során felmérjük, kiket érdekel a korszerűsítés, és átadjuk az ügyintézést az energia tanácsadóknak, akik ezt profi módon intézik. A tippadásért pedig nagyon jó jutalékot kapunk!
  • miután egy ügyfelet átadtunk, attól kezdve minden egyes vásárlása utána rendszerből jutalékot kapunk. (Legyen az bármilyen biztosítás, pénzügyi termék, arany befektetés, fűtés korszerűsítés)
  • az energia tanácsadók ráadásul ajánlani fognak bennünket, mint ingatlanközvetítőt saját ügyfeleiknek, amiért meg ők fognak tippadói jutalékot kapni tőlünk, ingatlanosoktól. Az ajánlásoknak nagyon örülünk, hiszen jól tudjuk, hogy jó megbízást szerezni csak ajánlásból lehet!
  • a Nemzeti Közművek hivatalos közvetítő partnere a magyar lakosságot abban segíti, hogy termelje meg saját magának az áramot napelemekkel, ezért a MIOSZ tagok lehetőséget kapnak annak a feladatnak a kivitelezésében, hogy minden magyar családot megkeressünk, felmérjük az ingatlanokat, segítsünk a “rezsinullázásban”, a napelemek telepítésében, 0%-os MFB kölcsön teljes körű ügyintézésében, az elektromos autók és töltők elterjesztésében.

A változások (veled vagy nélküled), mindenképpen meg fognak történni, de most még a trend elején vagyunk és te is beszállhatsz ebbe a rendkívüli küldetésbe, kiveheted részed ebből a kivételes üzleti lehetőségből!

https://www.miosz.hu