Leadott rendelések:

Az alábbi táblázatban a leadott rendelések tételeit, dátumát,  gyártás helyét és az elszámolás státuszát tudod nyomon követni.

Az első oszlopban lévő rendelés azonosítóra kattintva a tétel letölthető a nyomdai .pdf formátumban.

Amennyiben a megrendelésen irodai logó is van, úgy a "Logo" megnevezésű oszlopban kérlek ellenőrizd a logo-file-t, az esetleges minőségi eltérések elkerülése érdekében. Rossz minőségű logó esetén, kérlek vedd fel a megrendelővel a kapcsolatot, a grafikai korrigálás miatt. A grafikai munka elvégzése a Megrendelővel külön megállapodás és számlázás alapján történik!

Az elkészült termékek GLS-nek történő átadási idejét kérjük jelezd, a megadott dátum a tétel elkészültét, illetve kiszállítás tényét jelenti.  A kiszállítás dátuma utólag nem módosítható.

A táblázatban szereplő tételek státuszát ennek megfelelően kérjük kezelni, "számlázható", "számlázott", "fizetett" állapot jelzéssel.  A lekönyvelt státusz utólag nem módosítható. 

Az alapértelmezés szerint, az aktuális hónap tételei láthatóak, de a státuszoknak megfelelően szűrhetőek a megrendelések.

A megrendelt tételek nm/árát státusz szerint összesítve láthatod a fejlécben, melyet minden hó végén kérünk beszámlázni Irodánknak.

Köszönjük, hogy napra készen tartod a nyilvántartást! :)

 

 

 

 

Számlázható:,- Ft + Áfa
Számlázott:,- Ft + Áfa
Fizetve:,- Ft + Áfa
Összesen:,- Ft + Áfa
SzállításDB
Személyes átvétel
GLS. Budapest
GLS. Vidék
Átadvam2ÁrLogoMelyik nyomdaGLS-nek átadvaStátusz
https://www.miosz.hu