A levelező rendszerek különböző módon szűrik az e-maileket. Olykor túlságosan is szigorúra állítanak be egy – egy szűrőt, így előfordulhat, hogy egy fontos email elkerüli a figyelmedet! Előfordult már, hogy a tőlünk kapott levelek a SPAM mappádba érkeztek és lemaradtál egy fontos e-mailről?

Itt a megoldás!

Segítünk neked, hogy ezentúl minden számodra fontos információról időben értesülj!

Ha Gmail – t használsz, kövesd az alábbi lépéseket, hogy a tőlünk kapott levelek soha ne kerüljenek a SPAM mappádba, és hogy ne maradj le az értékes információkról: 1. Kattints rá a Gmail fiókodban a kereső sáv jobb oldalán található kicsi nyílra!

gmail1

2. A lenyíló ablak “Feladó” mezőjét töltsd ki az e-mail címünkkel (pl.: ilyes.attila@miosz.hu)! A többi mezőt hagyd üresen! 3. A lenyíló ablak jobb alsó sarkában kattints a “Szűrő készítése a keresés alapján” feliratra!

gmail2

4. A következő ablakban pipáld ki a listáról a “Soha ne legyen spam” és “A program mindig jelölje meg fontosként” opciókat!

5. Kattints a “Szűrő létrehozása” gombra!

gmail3

Ha Hotmail – t vagy Outlook – ot használsz, kövesd az alábbi lépéseket: 1. Kattints rá a levelező fiókod fejlécének jobb sarkában található fogaskerék ikonra!

outlook1

2. A lenyíló ablakban kattints a “Beállítások” menüpontra!

outlook2

3. A beállítások menüponton belül kattints a “Megbízható feladók” feliratra!

4. Töltsd ki a mezőt az e-mail címünkkel (pl.: ilyes.attila@miosz.hu)

5. Kattints a “ + ” jelre!

6. Végül pedig kattints a “Mentés” gombra!

outlook3

Ha Freemail – t használsz, kövesd az alábbi lépéseket: Neked csak akkor kell bármit is beállítani az e-mail fiókodban, ha valamiért SPAM – nek kezelte a tőlünk kapott e-mailt. Nyisd meg az egyik tőlünk kapott levelet, és kattints a felső ikonsorban látható „nem spam” ikonra. Ennek hatására a tőlünk kapott leveleket nem fogja többé SPAM – nek tekinteni. Ezen beállítás előtt kapott leveleink viszont ettől még a SPAM mappában maradnak, ezeket helyezd át egy tetszőleges másik mappába.

Reméljük, hogy segíteni tudtunk a leírtakkal és ezáltal hatékonyabbá tudjuk tenni ezt követően a Te munkádat is!

Forrás: https://coursemaker.hu/megbizhato-email/

https://www.miosz.hu