A Miosz stratégiai partnerével, a Rezsimentor ZRT -vel - az ingatlanokhoz kapcsolódóan jövőbe mutató tevékenységet végez: megújuló energiákra cseréli a családi házak hagyományos energia forrásait.

A magyarországi ház tulajdonosok Európai Uniós támogatással korszerűsíthetik családi házukat anélkül, hogy emiatt többletköltségük merülne fel!

A korszerűsítés ugyanis abból az összegből valósul meg, amit amúgy is kifizetnének az energia szolgáltatóknak.

Az állam által is támogatott Rezsinullázó megoldás lehetővé teszi számukra, hogy többé ne kelljen sem áram-, sem gázszámlát fizetniük!

A speciális „zöld-hitel” lehetővé teszi, hogy az újonnan megvásárolt energetikai rendszer csak annyiba fog kerülni, mint amekkora összeget jelenleg az áram-, és gázszámlákra fizet ki.

  • NULLA lehet a villanyszámlája: Saját napelemeivel megtermelheti a családja számára szükséges elektromos áramot.
  • NULLA lehet a gázszámlája is, mert a napelemekkel ellátott fűtési rendszerrel örökre megszabadulhat a gázszámlától is.
  • SŐT - A támogatást felhasználhatja mindenféle energetikai korszerűsítésre - hőszigetelésre,- nyílászáró cserére,- fűtésrendszere korszerűsítésére.
  • Mindehhez most támogatott, 0 FT -OS KAMATOZÁSÚ FINANSZÍROZÁST IS KAPHAT!

Vidd el a jó hírt ügyfeleidnek, hogy használják ki a lehetőséget és korszerűsítsék vidéki családi házukat az EU támogatásával! Csökkentsék a lehető legalacsonyabbra rezsi költségeiket a segítségeddel !

…és egészítsd ki jövedelmed a jó hír hozójának járó ajánlói jutalékkal!

Az új energetikai rendszert - Pest megyén kívüli területeken - 0%-os MFB hitelre történő pályázattal is van lehetőség finanszíroztatni. A megrendelőnek ehhez csak 10% önerőre lesz szüksége.

PÁLYÁZAT ÍRÁS esetén – a felméréstől a kivitelezésig a KOMPLETT FOLYAMATOT elvégzi a Rezsimentor!

Elvégezzük helyette az aprólékos munkát, ami a legtöbb pályázónak problémát okoz.

  • Felmérés: a helyszíni felmérés után elvégezzük az energetikai számításokat,
  • Tervezés: vállaljuk a tervek, árajánlatok elkészítését, pályázatírást,
  • Finanszírozás: elintézzük a hitelkeret lehívását, pénzügyi jelentések leadását,
  • Kivitelezés: megszervezzük a komplett kivitelezést - amire biztos garanciát kap !

Olyan ez, mint amikor házat épít és csak a kulcsot kell az építkezés végén átvennie, és ahol te közvetíted a megbízható generálkivitelezőt.

Neked, - mint az ingatlan tulajdonosokkal kapcsolatot tartó üzletkötőnek - az a feladatod, hogy

  • a tevékenységi területeden informáld az ingatlan tulajdonosokat erről a lehetőségről
  • és azoknál, akiket érdekel a rezsinullázás lehetősége (és kit ne érdekelne???) felmérd azt, hogy milyen energetikai beruházásra van szüksége az ingatlan tulajdonosnak. (az áram ill. gázköltségeit szeretné-e lenullázni, vagy egyéb beruházást is szeretne elvégeztetni, mint a nyílászárók cseréje, vagy hőszigetelés)

Erre formanyomtatványokat használunk, amelyeket az adminisztrációs felületről tölthetsz majd le. Ugyanerre a felületre kell majd az érdeklődő ügyfelek elérhetőségét-, valamint az aláírt adatvédelmi nyilatkozatot és a kitöltött energetikai igényfelmérő lapot beszkennelve feltöltened.

Itt tudod az együttműködési szerződést is leadni és a tevékenységet elkezdeni, melyhez ezt követően minden szükséges információt e-mailben, és szóbeli tájékoztatásban rendszeresen fogsz kapni.

A rendszerbe történő belépésnek 5.000 ft egyszeri regisztrációs díja van, ami tartalmazza a munkatársi dosszié árát az első értékesítési anyagokkal. Ezen felül semmilyen további költségre nem kell számítanod.

A regisztrációs díjat kérlek, erre a számlaszámra utald át: Rezsimentor Zrt, OTP 11714501-21452079. a neved feltüntetésével. A közleménybe írd be: „MIOSZ”.

A tevékenység végzéshez az ingatlan forgalmazást végző cég ügyvezetőjének, vagy az egyéni vállalkozónak kell a mellékelt együttműködési szerződést 2 példányban aláírnia, és (ha nem személyesen szeretnéd leadni) eljuttatnia a 1126 Budapest, Orbánhegyi út 14. sz.-ra a Miosz Szövetkezet címére, Kirsch Gábornak címezve.

A szerződést partnerünk által is aláírva visszapostázzuk címedre, és ezzel egyidejűleg megnyitjuk számodra a webirodát is, ahol minden támogatást meg fogsz kapni ügyfeleid tájékoztatásához, és az adminisztrációhoz.

A megújuló energiákkal és a Rezsimentor által nyújtott szolgáltatásokról további részleteket tudhatsz meg a www.rezsimentor.hu  honlapról.

Kérdéseiddel kapcsolatban keress engem e-mailben, sürgős esetben pedig telefonon.

Üdvözlettel,

Kirsch Gábor k.gabor@lakascentrum.hu

+3620-3267212