A válságban megtanultuk, hogy a több lábon álláson a túlélésünk múlhat.

Te is törekszel arra, hogy ingatlanközvetítői alap-tevékenységed mellett olyan lábakat is növessz, ami akkor is termeli neked az apró forintokat, amikor te nem dolgozol vele, vagy netán amikor az ingatlanpiac bizonytalanná válik?

Ilyen plusz bevételi lehetőség pl. a hitel ügyintézés ajánlása ügyfeleidnek, de most egy másik lehetőséget is ki tudsz használni.

Hamarosan érkezik a Lakásfelújítási Támogatás ! 

De mi a hasznod Neked ebből? 

A lakás felújítási támogatást a családi házak energetikai korszerűsítésére is fel lehet majd használni. 

Mit szólnál hozzá, ha egy olyan értéket tudnál adni a területeden lévő családi ház tulajdonosoknak,
amivel pénzt és megoldást viszel nekik ingatlanuk korszerűsítéséhez és ezzel
ráadásul még te is szépen keresnél?

( Ráadásul közben megvalósítod a farmolást is, ami ingatlanos tevékenységed fontos eleme! )

Olyan lehetőséget szeretnénk megmutatni neked, amivel jót teszel ismerőseidnek, és meg fogják neked köszönni, hogy ezt az infot megosztottad velük !

A Miosz "rezsinullázó" partnere a családi házak hagyományos energia forrásait megújuló energiákra cseréli, amihez ingatlanközvetítői ajánlásokat vár - jutalékért cserébe.

IGEN, ez érdekel ! 

Képzeld el Ügyfeleid arcát, amikor elmondod nekik, hogy meg tudod szabadítani őket az életfogytig tartó gyilkos törlesztő részletektől - a rezsi számláktól!

Marketing szempontból is fontos, hogy ügyfeleidet többféleképpen tudd megszólítani, több szolgáltatást tudj nekik nyújtani.

Sőt, olyan ügyfeleket is meg tudj szólítani, akiket most éppen nem érdekel az alaptevékenységed, az ingatlanközvetítés, de ha kapcsolatban maradsz velük, tudni fogod, amikor eladni szeretnék ingatlanjaikat.

Ez az info 0 Forintodba és 45 percedbe kerül, amit a telód, vagy számítógéped előtt töltesz el.

Áll az alku ?  

Ha igen - jelezd ezen  a kérdőíven - és küldjük a linket !