Ingatlan értékelés -válságban

Az ingatlanközvetítői munka  alapja az ingatlan reális piaci árának a meghatározása. 
Az ingatlanközvetítők egyik legfontosabb tevékenysége, hogy a lehetőségekhez képest a legjobb megközelítéssel becsüljék meg az tulajdonos által értékesíteni kívánt ingatlan értékét, amihez elengedhetetlenül fontos a helyes piacelemzés is.
 
Az értékbecslési tevékenység nélkül komoly szakember nem kezd el ingatlant hirdetni.
 
Egy részletes értékbecslés, vagy egy várható eladási ár meghatározása azonban óriási felelősség, hibázás esetén a tulajdonos sok pénzt veszíthet, a pontos árazás pedig a sikeres értékesítést befolyásoló egyik legfontosabb tényező.
Egy konjunktúra utáni gazdasági helyzetben, csökkenő kereslet mellett az a feladat nehezedik ránk, hogy meggyőzzük az ingatlan tulajdonost arról, hogy a reális piaci áron helyezze piacra az ingatlanát.
 
Balla Ákos, a Balla ingatlan alapítója
- vezet végig bennünket azon, hogy mire kell figyelni ilyen körülmények között.
 
Ezekre a kérdésekre kapsz választ a képzésen:
 
  • Mi befolyásolja a piacot? (gazdasági kitekintés - milyen híreket figyeljünk?)
  • Milyen adatokból dolgozzunk? (Honnan és milyen adatokat gyűjtsünk ?)
  • Mit tegyél, ha a meghatározott értéket bizonytalannak érzed?
 
Az előadáson arra kapsz választ, hogy az ingatlanos honnan és milyen módon tudja összegyűjteni a szükséges  adatokat-, illetve milyen módon tudja a piacelemzési információkat úgy használni, hogy az alapján reális értéket tudjon javasolni az értékesítendő ingatlanra a tulajdonosnak.
 
Az előadás után az ingatlan értékének meghatározásához szükséges információkat rendszerbe tudod majd állítani és pontosan meg tudod állapítani az ingatlan értékét.
 
****************************************************************************************
 
A nap második részében az Ingatlan.com szakértője tart előadást: 
 
- Milyen módon tudja az ingatlanközvetítő úgy meghirdetni a jól árazott ingatlant, hogy a lehető legtöbb érdeklődőhöz eljusson? 
 
Napjainkban rendkívül sok és változó tényező befolyásolja az ingatlanpiacot.
Előadónk - Gráf Péter  - abban segít, hogy mik azok az eszközök, amik segíthetik a közvetítő munkáját az ingatlan helyes árazásában és piacra helyezésében.
 
 
Az előadáson bemutatjuk: 
  • ingatlanpiaci statisztikák - keresleti és kínálati adatok az elmúlt egy évből, hogyan érdemes használni- a jelenlegi piacon az ingatlan beárazásához?
  • Árazási segédlet bemutatása - saját ingatlanunk összehasonlítása hasonló hirdetésekkel -hogyan győzzük meg az eladót - összehasonlító adatokkal?
  • Kiemelések: Így hirdesd meg hatékonyan a megbízásba vett ingatlant-avagy eligazodás a kreditek világában - hogyan, mikor és mire érdemes használni a krediteket?
 
Normál jegyár: 15.000 Ft

Kedvezmények:

  • Etikusoknak (10.11-ig): 12.000 Ft  (7 kredit pont)
  • Miosz tagoknak: 13.500 Ft
  • Páros jegy: 24.000 Ft

 

 

 

Kedvezmény

 


 

Párosjegy Kedvezmény 

 

 

 


 

https://www.miosz.hu